Intervenţie de urgenţă pentru scoaterea unui autoturism căzut în râul Argeș

Marți, 21 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie de urgenta pentru scoaterea unui autoturism cazut in raul Arges | imaginea 1 Intervenție de urgență în zona barajului de la Mihăilești, acolo unde un autoturism a căzut în apa râului Argeș!

Imediat, au plecat spre locul evenimentului pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, o ambulanță SAJ și Poliția.

Până la sosirea echipajelor, martorii au ancorat mașina cu o chingă pentru ca aceasta să nu se scufunde în totalitate. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost gasit la mal, conștient și cooperant.

Acesta a fost preluat de unitatea de terapie intensivă mobilă și transportat la un spital din capitală. Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu.

Interventie de urgenta pentru scoaterea unui autoturism cazut in raul Arges | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.