Maşină şi anexe, arse într-un incendiu din Focşani

Duminică, 05 Iunie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Masina si anexe  arse intr un incendiu din Focsani | imaginea 1 Un incendiu izbucnit la un autoturism din cauza unui scurtcircuit electric s-a extins la gardul și anexele unei gospodării situate pe strada Rovine, din municipiul Focșani.

Atunci când au observat flăcările, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112 și au chemat în ajutor pompierii. Apelul a fost primit în jurul orei 23:00, iar imediat spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, la locul evenimentului, ardeau generalizat un autoturism, gardul și anexele din lemn.

În timpul intervenției echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de 43 de ani, care a suferit o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon. După ce i s-a administrat oxigen, persoana a refuzat transportul la spital, deși i-au fost explicate consecințele.

În urma evenimentului au ars: un autoturism, 2 magazii din lemn, 20 ml de gard și 2 mp din acoperișul locuinței.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.