Pisică la motor!

Sâmbătă, 25 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pisica la motor | imaginea 1 O doamnă, iubitoare de animale, a auzit pisica miorlăind într-un autoturism și nu a stat pe gânduri, a cerut sprijin pompierilor, care au venit negreșit.

Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitați marţi, 21 iunie a.c., în jurul orei 12.00, să intervină intr-o stație de carburanți de pe Autostrada Soarelui, la km 88, pentru salvarea unei pisicuțe, rămase blocată în compartimentul motor al unui vehicul staționat.

Un echipaj de pompieri a ajuns repede la locul intervenţiei, cu o autospecială de descarcerare și, în aproximativ 20 de minute, micul animal era eliberat.

S-a intervenit in acest caz cu un cric si alte echipamente specifice, a fost ridicată mașina de la sol, astfel încât un coleg să lucreze de sub autoturism, iar un altul a oferit sprijin și ghidaj de deasupra. Acum toată lumea e bine, iar în stația de carburanți s-a făcut din nou liniște.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.