Proiectile explozive, descoperite în pădure

Vineri, 17 Iunie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Proiectile explozive  descoperite in padure | imaginea 1 Miercuri, 8 iunie a.c., la ora 11:43, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului de un proiectil exploziv, de calibru 76 mm, și un proiectil exploziv, de calibru 110 mm, în localitatea Foieni.

Muniția a fost găsită de către un cetățean care s-a deplasat în pădure pentru culesul ciupercilor. Acesta a anunțat autoritățile, iar o echipă specializată în astfel de intervenții s-a deplasat la fața locului. Proiectilele, rămase din Al Doilea Război Mondial, au fost ridicate și transportate la depozitul de muniții rămase neexplodate, urmând să fie distruse.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.