Respect, Plutonier major Harani Ionuț!

Marți, 21 Iunie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Respect  Plutonier major Harani Ionut | imaginea 1 O zi plină pentru pompierii sălăjeni! Marți, 14 iunie a.c., a fost o zi plină pentru pompierii sălăjeni care au fost solicitați să gestioneze 18 intervenții. Misiunile acestora au vizat cazuri medicale S.M.U.R.D., evenimente rutiere, incendii și alte tipuri de intervenții pentru protecția populației.

După ce Plt. adj. Noje Marius și-a adus aportul pentru salvarea unei vieți, la aceeași dată, un alt coleg a intervenit pentru a opri producerea unei tragedii care amenința distrugerea unei întregi gospodării.

Astfel, în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că, pe un teren din localitatea Măeriște, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată care punea în pericol o gospodărie.

Alertat de către un localnic, Plt. maj. Harani Ionuț, care se afla în timpul liber, s-a deplasat imediat la locul unde s-a produs incendiul și, cu mijloace de primă intervenție, a reușit să localizeze flăcările, înainte ca acestea să se extindă la casa și anexa gospodăriei, după care a anunțat dispeceratul unității care trimisese forțe la locul solicitării.

Respect  Plutonier major Harani Ionut | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.