100 de pui au pierit într-un incendiu de gospodărie

Miercuri, 13 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

100 de pui au pierit intr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Două anexe din gospodăria unui localnic din Miorcani au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 iulie a.c. În incendiu au pierit și 100 de pui. Alarma a fost dată puțin după ora 01.00, de un vecin.

Mai bine de patru ore au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Darabani, dar si voluntarii din comuna Rădăuți Prut, pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

Aceștia au depus un efort considerabil pentru ca flăcările, care au cuprins cele două anexe, dar și o cantitate mare de lemne de foc și gunoi de grajd, să nu se extindă la casă și alte trei anexe. Pe lângă clădiri, pompierii au salvat cinci viței și 15 găini. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce gunoiul de grajd s-a autoaprins. Flăcările s-au extins la lemnele de foc și la anexe.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.