Împreună, trebuie să spunem STOP incendiilor de vegetație!

Marți, 19 Iulie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Impreuna  trebuie sa spunem STOP incendiilor de vegetatie | imaginea 1 Oare dacă viața ori bunurile dumneavoastră ar fi puse în pericol, ați fi de acord cu așa ceva?

Ați tolera acțiunile iresponsabile ale semenilor, dacă agoniseala de o viață v-ar fi distrusă ori, și mai grav, dacă persoanele dragi ar putea să devină victime ale acestora? Suntem convinși că nu! Împreună, trebuie să spunem STOP incendiilor de vegetație uscată și să le transmitem celor care fac aceste lucruri că vor fi aspru sancționați.

Având în vedere amploarea fenomenului, cu 20 de incendii de vegetație uscată în mai puțin de 48 de ore, pompierii teleormăneni solicită tuturor persoanelor responsabile, care observă alți oameni că dau foc vegetație uscate, să anunțe de îndată acest lucru autorităților locale, astfel încât cei vinovați să fie trași la răspundere.

Salvatorii reamintesc tuturor cetățenilor că incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ! De ce⁉️ Pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole.

Vântul contribuie la propagarea flăcărilor, iar dacă incendiile se manifestă aproape de locuințe, pericolul este și mai mare.❗Protejați-vă viața și proprietatea și nu uitați că prin incendierea vegetației uscate și a gunoaielor se poluează și mediul înconjurător!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.