Un pisoiaș a primit o nouă șansă la viaţă

Miercuri, 13 Iulie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Un pisoias a primit o noua sansa la viata | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au fost solicitați, sâmbătă dimineață, 9 iulie a.c., să intervină în comuna Cuza Vodă, pentru salvarea unui pisoi căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 8-9 metri.

A încercat proprietarul pisoiaşului mai multe variante să scoată micul animal căzut în fântână. Miorlăia din ce în ce mai slab, abia se mai auzea, astfel că s-a hotărât să ceară sprijin pompierilor.

Au venit salvatorii cu echipamentele specifice din dotare și, în scurt timp, au scos micul pisoi la suprafață, spre bucuria proprietarului.

Era cam slăbit, dar întreg, fără traume, după mai bine de 24 de ore de stat la răcoare, intr-un mediu umed, ostil vieții. Acum e mai bine, se hrănește.

Se adresează felicitări colegilor pompieri pentru solicitudine și fapta lor bună!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.