Un sfârşit de săptămână de foc pentru pompierii timişeni

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Un sfarsit de saptamana de foc pentru pompierii timiseni | imaginea 1 La sfârşit de săptămână, intervalul 15 - 17 iulie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea a 32 de incendii.

Dintre acestea, 25 de intervenții au fost pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată care au afectat aproximativ 100 ha de vegetație uscată și miriști, 3 ha de grâu, un lan de floarea soarelui (aproximativ 1000 mp), un lan de rapiță (aproximativ 1000 mp), 65 de baloți de lucernă și 40 de traverse de cale ferată.

Totodată, în data de 15 iulie a.c., în localitatea Balinț, un incendiu de vegetație uscată s-a extins la o anexă gospodărească, iar proprietarul, care a încercat să stingă focul, a suferit arsuri la membrele superioare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt incendiu de vegetație a mistuit o anexă gospodărească și în localitatea Bara, existând pericolul de propagare și la casa de locuit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.