A cerut ajutor când nu a mai putut înainta cu mașina din cauza apei

Vineri, 19 August 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A cerut ajutor cand nu a mai putut inainta cu masina din cauza apei | imaginea 1 Pompierii militari și voluntari au intervenit, duminică, 14 august a.c., în intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu din Botoșani, acolo unde, din cauza ploii abubdente s-a acumulat apă pe șosea.

O femeie a sunat la 112 că nu mai poate înainta cu autoturismul din cauza apei. Pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții normale, aceștia au împins autoturismul până într-o zonă în care nu bloca traficul.

Și cetățenii care locuiesc la casele din zonă au cerut ajutor, îngrijorați că ar putea fi inundați. Salvatorii au reușit într-un timp foarte scurt să evacueze apa, desfundând rigole stradale care erau colmatate.

Pompierii voluntari din orașul Ștefănești au intervenit pentru evacuarea apei din două curți, iar drumarii pentru înlăturarea unui copac căzut pe DN 24 C, între Manoleasa - Ștefănești. Potrivit Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoșani, cel mai mult a plouat la Stânca, respectiv 49 l/mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.