Eroii argeșeni s-au întors din Franța

Vineri, 26 August 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Eroii argeseni s au intors din Franta | imaginea 1 Cei opt salvatori argeșeni s-au întors cu bine acasă, din Franța, după eforturi susținute în lupta cu incendiile de pădure. Prin curajul lor și buna coordonare, au contribuit la oprirea din propagare a vâlvătăii care a cuprins suprafețe mari de teren.

Deși temperaturile erau foarte ridicate și salvatorii practic se topeau din cauza căldurii în echipamentele de intervenție, aceștia interveneau, fără să fie intimidați de pericole, până la lichidarea completă a flăcărilor.

Pompierii argeșeni, alături de ceilalți colegi din țară, au adus cinste țării prin acțiunile lor. Echipajul ISU Argeș a fost format din: - Plt. adj. Cristea Adrian; - Plt. Andrei Alin; - Sg. maj. Soare Codruț; - Plt. adj.-șef. Ghircuș Marian; - Plt. adj.-șef. Lăzăroiu Răducu; - Plt. adj. Mazilu Valentin; - Plt. adj. Simăn Adrian; - Plt. Diaconescu Armand.

Reprezentanții ISU Argeș își exprimă mândria față de aceşti oameni deosebiți, care le fac cinste cu profesionalismul lor şi cu dăruirea de care dau dovadă zi de zi. Cinste vouă și tuturor salvatorilor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.