Misiune de distrugere a elementelor de muniție neexplodate

Marți, 16 August 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Misiune de distrugere a elementelor de munitie neexplodate | imaginea 1 La finalul lunii iulie a.c., echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al județului Bacău a desfășurat o misiune de distrugere, prin explozie controlată, a elementelor de muniție rămase neexplodate, identificate pe raza județului.

Acțiunea s-a desfășurat în poligonul din localitatea Săucești, alături de specialiștii pirotehniști participând și reprezentanți ai structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și Inspectoratului de Jandarmi Județean.

De menționat este faptul că elementele care au fost ridicate și ulterior distruse de specialiști au fost descoperite de persoane fizice. Acestea au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic, anunțând fiecare situație prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.