Muniție descoperită într-o localitate vrânceană

Vineri, 26 August 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Munitie descoperita intr o localitate vranceana | imaginea 1 Miercuri, 24 august a.c., în urma unui apel primit prin numărul unic de urgență 112, pompierii militari pirotehniști au intervenit în comuna Nănești, după ce în urma unor săpături ce se efectuau pentru rețeaua de canalizare a comunei a fost descoperit un proiectil exploziv calibru 203 mm.

După asanarea zonei, echipajul pirotehnic a preluat muniția și a transportat-o în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

Pompierii reamintesc cetățenilor că pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniție neexplodată au obligația să asigure zona, fără a o atinge, deoarece aceasta prezintă încă pericol de explozie și să anunțe imediat evenimentul la numărul unic de urgență 112.

Munitie descoperita intr o localitate vranceana | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.