Respect, Secară Andrei!

Marți, 23 August 2022Bihor
Sursa Foto: Facebook ISU Bihor

Respect  Secara Andrei | imaginea 1 Când ești cu prietenii, simți că timpul zboară repede, dar același sentiment poate exista și atunci când pleci la o intervenție neașteptată. În drum spre Transalpina, alături de amicii săi, Andrei a fost martorul unui accident rutier produs în apropierea localității Mălaia, din județul Vâlcea.

”- Ați auzit și voi? Cred că s-a întâmplat ceva. Oprește! - S-a răsturnat! Haideți mai repede! - Denis, verifică bornele bateriei, să nu ne trezim cu o explozie! - Eva, Denisa sunați la 112, spuneți că sunt două persoane blocate într-o mașină răsturnată în șanț. - Mă auziți? Vă doare ceva? Strângeți-mă de mână. Colegii mei sunt pe drum. Vin imediat.”

După scurt timp de la inițierea apelului, un echipaj de pompieri și o ambulanță au sosit la fața locului, iar Andrei a continuat să-și ajute colegii, comunicând cu cele două victime pentru a le menține conștiente. Fericit că persoanele au fost preluate rapid de către echipajele specializate, Andrei și prietenii lui au răsuflat liniștiți.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.