Și-au început tura cu salvarea unei pisicuțe blocate pe acoperiș

Marți, 30 August 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Si au inceput tura cu salvarea unei pisicute blocate pe acoperis | imaginea 1 De Ziua Internațională a Câinelui, vineri, 26 august a.c, pompierii tulceni și-au început ziua cu o intervenție de salvare a unei pisicuțe blocate pe acoperișul unei case din municipiul Tulcea care (după cum au relatat vecinii), era cam de 3 zile pe acolo după o „discuție” mai aprinsă cu un cățel mai năzdrăvan.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au reușit cu câteva vorbe frumoase, „pisi, pisi”, să o facă să meargă în brațele lor imediat ce au ajuns aproape de acoperiș și astfel a fost dată jos în siguranță.

A ajuns la o vecină de pe aceeași stradă, care a promis să aibă grijă de ea. Despre cățel nu se știe prea multe, pentru că nu a venit să o salute ori să se împace cu pisicuța, însă pompierii militari îi transmit atât lui, cât și restului cățeilor, un călduros „La mulți Hami”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.