30 de pompieri au luptat pentru a salva o viață

Miercuri, 21 Septembrie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

30 de pompieri au luptat pentru a salva o viata | imaginea 1 Preț de două ore, pompierii militari au luptat într-o misiune contracronometru, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, peste care s-a prăbușit un mal de pământ!

Mai bine de doi metri de pământ acopereau victima, fapt pentru care nimeni nu a știut dacă mai este sau nu în viață, însă determinarea și viteza de reacție a salvatorilor au fost decisive.

În mai puțin de 40 minute, sutele de kilograme de pământ au fost îndepărtate și s-a auzit o voce care striga după ajutor. Era în viață!

Timp de o oră, până când au reușit să-l extragă, salvatorii au săpat cu atenție în jurul bărbatului cu lopeți de mici dimensiuni, dar mai mult cu mâinile goale pentru a nu-l răni.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital cu o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Este teafăr și nu are leziuni. Ei sunt o parte dintre eroii acestei zile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.