Căprioară cu pui, salvați de pompierii călărășeni în echipă cu jandarmii

Marți, 04 Octombrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Caprioara cu pui  salvati de pompierii calaraseni in echipa cu jandarmii | imaginea 1 Sâmbătă dimineață, 1 octombrie a.c., două căprioare, mamă și pui, speriate de o haită de câini, au sărit în canalul de la marginea localităţii Rasa și nu mai puteau ieși din apă.

Ori de câte ori incercau să urce pe malul taluzat, alunecau în apă la fiecare încercare, fiind tot mai ostenite. Au ajuns la fața locului echipaje de pompieri și jandarmi cu trei autospeciale și o barcă pneumatică.

Căprioarele erau foarte speriate și obosite, astfel că pompierii și jandarmii s-au organizat și au pornit pe ambele maluri ale canalului, astfel încât să le facă pe cele două să ajungă în zona unde malurile canalului sunt cu iarbă și pământ pe margine, ca să poată urca.

Zis și făcut, totul a decurs conform planului convenit, cele două mamifere au fost ghidate și au reușit să iasă din apă, după care au fugit pe câmp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.