Iubire față de viață, în toate formele sale

Marți, 15 Noiembrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Iubire fata de viata  in toate formele sale | imaginea 1 Dragostea faţă de animale va spune întotdeauna poveşti despre inima oamenilor, caracterul şi sufletul lor, pentru că, în cea mai mare parte, este vorba despre o dragoste necondiţionată. Meseria de pompier implică mult curaj, sacrificiu, devotament, echilibru şi, totodată, iubire față de viață, în toate formele sale.

Miercuri dimineață, 9 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, un cetățean din localitatea Peretu a sesizat că pisica sa era căzută în fântână, la aproximativ 6-7 m adâncime, în apă, luptându-se să trăiască.

După mai multe încercări eșuate de a o aduce la suprafață, acesta a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând ajutorul pompierilor. Știa că aceștia sunt oamenii pe care te poți bizui în orice situație!

Așa a și fost! La fața locului a ajuns rapid un echipaj de la Detașamentul Roșiorii de Vede, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, care are în dotare și echipamente de salvare din mediii ostile vieții.

În mai puțin de cinci minute, cu ajutorul unor cordițe de salvare, pompierii au reușit să scoată micuța felină la suprafață, spre bucuria proprietarului, care le-a mulțumit din suflet acestora. Pompierii teleormăneni recomandă cetățenilor să manifeste grijă față de animale și să le solicite sprijinul ori de câte ori viața lor este pusă în pericol!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.