Respect, Plutonier adjutant Răducanu Romică și Plutonier adjutant-șef Miulescu Marian!

Duminică, 27 Noiembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier adjutant Raducanu Romica si Plutonier adjutant sef Miulescu Marian | imaginea 1 Venim astăzi în fața dumneavoastră cu încă o dovadă de spirit civic și respect față de meseria de salvator! Plutonier adjutant Răducanu Romică și Plutonier adjutant-șef Miulescu Marian au fost salvatori pentru un bărbat care s-a răsturnat cu o autoutilitară în afara carosabilului, miercuri, 23 noiembrie a.c.

Cei doi pompieri se aflau în timpul liber, în trafic, pe Drumul Județean 546 A, în zona localității Brebeni și au acționat, fără să stea pe gânduri, pentru extragerea bărbatului din autoutilitara răsturnată. Aceștia au evaluat victima și au predat-o unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Nea’ Romică este unul dintre cei mai experimentați pompieri din județul Olt, cu 32 de ani în structurile de intervenție, iar Marian are și el peste 16 ani de misiuni în slujba semenilor. Cei doi colegi sunt un exemplu pentru toți!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.