Bambi sau un alt fel de „Singur acasă”

Vineri, 30 Decembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Bambi sau un alt fel de  Singur acasa | imaginea 1 Ziua de Crăciun i-a adus unui pui de căprioară, poznaș și neatent, o experiență greu de uitat: a căzut într-un pârâu, cu apa foarte rece de unde nu mai putea ieși, malurile fiind abrupte și mult prea înalte pentru puterile lui.

Obișnuiți cu astfel de intervenții, pompierii Detașamentului Petroșani, folosind accesoriile utilizate pentru puii de căprioară neascultători, precum scări culisabile, corzi de salvare și prelate, l-au scos din apa aproape înghețată și l-au dus în siguranță acolo unde-i este locul…în pădure.

Având și sprijinul Poliției Vulcan, acesta a fost eliberat și dus acolo unde își poate regăsi familia. Salvatorii speră că această experiență l-a învățat două lucruri pe acest puiuț: să fie mult mai atent în orice împrejurare și că pentru momentele dificile apărute, există întotdeauna…oamenii care sa te salveze…pompierii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.