Dovadă de umanitate!

Marți, 31 Ianuarie 2023Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Dovada de umanitate | imaginea 1 Pompierii gălățeni de la Garda 3 au ieșit din tura de serviciu, sâmbătă dimineață, 28 ianuarie a.c., iar în drumul spre casă și-au luat echipamentul cu ei.

Deși epuizati după tura din ziua anterioară, nu au rămas indiferenți la ce au întâlnit în drumul lor…au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe între Schela și Smârdan, apoi au schimbat traseul pentru că nu puteau înainta.

Apoi au fost în zona Izvoarele spre Independența, ajutând șoferii care au derapat. Au lucrat peste cinci ore, după alte 24 de ore din tura de serviciu. Încă de vineri, 27 ianuarie a.c., pompierii gălățeni sunt la datorie în sprijinul oamenilor aflați în dificultate din cauza condițiilor meteorologice.

Echipajele operative lucrează pentru deszăpezirea principalelor căi rutiere pe raza localităților Cuca, Vlădești, Valea Mărului și Tecuci. Pe timpul misiunilor, salvatorii acționează pentru deblocarea mașinilor rămase înzăpezite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.