Incendii, accidente rutiere și alte intervenții

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Incendii  accidente rutiere si alte interventii | imaginea 1 Bilanțul evenimentelor din perioada 31 decembrie 2022 – 03 ianuarie 2023.

În intervalul menționat, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 135 evenimente.

Din numărul total de intervenții, 114 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, șapte incendii, dintre care patru incendii de locuințe și trei incendii la anexe gospodărești.

Au mai fost gestionate șase evenimente rutiere, produse pe raza localităților Alexandria, Zâmbreasca, Siliștea, Roșiorii de Vede (2) și pe E70, pe raza localității Vitănești, la care salvatorii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea victimelor la spital, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

O intervenție pentru salvarea unui animal, patru misiuni de asigurare a măsurilor P.S.I. și trei misiuni de deblocare a ușilor de acces în locuințe pentru a facilita acțiunea cadrelor medicale la persoane cu probleme de sănătate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.