Incendiu generalizat la un spațiu de depozitare din București

Marți, 31 Ianuarie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu generalizat la un spatiu de depozitare din Bucuresti | imaginea 1 În după-amiaza zilei de vineri, 27 ianuarie a.c., pompierii bucureșteni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un spațiu pentru depozitare din Șoseaua de Centură.

Suprafața afectată a fost de 2000 mp. Pentru gestionarea situației de urgență au fost alertate în mod progresiv 16 autospeciale de stingere cu apă și spumă, care au acționat pentru limitarea efectelor incendiului și protejarea vecinătăților.

Pentru informarea și avertizarea populației a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert. De asemenea, echipajele SMURD au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat pentru patru persoane cu atac de panică, respectiv expunere la fum.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.