Misiuni de înlăturare a efectelor negative în urma fenomenelor meteo

Marți, 31 Ianuarie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Misiuni de inlaturare a efectelor negative in urma fenomenelor meteo | imaginea 1 În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii militari au desfășurat, sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în municipiul Focșani, 8 misiuni pentru degajarea arborilor căzuți pe carosabil, autoturisme sau fire electrice.

De asemenea, echipajele salvatorilor au intervenit în localitățile Haret și Măicănești, pentru evacuarea unor persoane cu probleme medicale. Un echipaj a acționat cu o șenilată, în comuna Suraia, pentru preluarea unui copil cu stare de febrilitate crescută. Copilul a fost predat unui echipaj SAJ și transportat la spital.

Totodată, au fost executate misiuni pentru deblocarea autoturismelor rămase blocate în zăpadă, iar împreună cu polițiști și jandarmi, pompierii au oferit ceai și cafea pasagerilor.

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea se menține creșterea capacității operaționale, asigurarea permanenței, precum și starea de operativitate a tuturor categoriilor de mijloace și echipamente, pentru asigurarea acțiunilor de răspuns în cel mai scurt timp.

Județul Vrancea se află în stare de alertă, așadar pompierii vă recomandă să respectați măsurile dispuse de autorități, să evitați deplasările și să apelați serviciul de urgență 112 numai în caz de necesitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.