Respect, Plutonier adjutant Amihăiesei Florin și Plutonier adjutant Mititelu Cristian!

Marți, 24 Ianuarie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Respect  Plutonier adjutant Amihaiesei Florin si Plutonier adjutant Mititelu Cristian | imaginea 1 Mereu alături de semeni, întotdeauna salvatori!

Joi dimineață, 19 ianuarie a.c., doi colegi, plt. adj. Amihăiesei Florin și plt. adj. Mititelu Cristian, veneau cu mașina la serviciu. La un moment dat, chiar pe trecerea de pietoni din fața unității, au fost martorii unui accident rutier, în urma căruia un autoturism a acroșat un pieton, o femeie de 67 ani.

“Ai văzut? Fugi repede și anunță-i pe colegi! Cred că este rănită! Eu merg s-o ajut, până veniți!” În timp ce Cristi își alerta colegii, Florin, paramedic la ISU Harghita, fără să stea pe gânduri, a intervenit în ajutorul victimei.

În cea mai mare grabă, a evaluat cu atenție femeia căzută, i-a ținut capul, pentru că sângera și a acționat cot la cot alături de colegii săi, care în câteva secunde au sosit la locul accidentului. Din fericire, femeia accidentată a fost transportată la spital, conștientă și în stare stabilă. Încă o dată, și-au dovedit menirea de salvatori!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.