Salvată de pe acoperișul unei clădiri

Joi, 19 Ianuarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Salvata de pe acoperisul unei cladiri | imaginea 1 Aproape două zile, pisicuța din imagine a fost căutată de stăpânul său prin apropierea casei. Pentru că dispăruse fără urmă, acesta s-a gândit că i s-a întâmplat ceva rău.

De dimineață, el a văzut-o, speriată, pe acoperișul unei clădiri din localitatea Oinacu și, când și-a dat seama că nu o poate coborî singur, a cerut ajutorul pompierilor.

Ajunși la fața locului cu o autospecială dotată cu accesorii pentru salvare, pompierii au coborât pisicuța în siguranță.

Aceasta a venit imediat în brațele salvatorului Alexandru, simțind că aceasta o va ajuta. Ce-i drept era și o pisicuță destul de blândă.

Dar cea mai mare bucurie a fost pentru stăpânul său, care și-a recuperat animalul de companie și a urmărit cu sufletul la gură intervenția pompierilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.