Sfârșit de an solicitant pentru toate subunităţile ISU Călărași

Luni, 02 Ianuarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Sfarsit de an solicitant pentru toate subunitatile ISU Calarasi | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au intervenit la 78 de situații de urgență în interval de trei zile.

Echipajele profesioniste de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași au fost solicitate să intervină cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor şi/sau animalelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, la un număr de 78 de misiuni.

Din numărul total de intervenții, 65 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, misiuni de asigurare a măsurilor P.S.I. și pentru intervenţia la 6 accidente rutiere produse pe raza județului Călăraşi.

De asemenea, în această perioadă, colegii din cadrul subunităţilor de intervenţie au fost să acţioneze pentru lichidarea a 7 incendii, dintre care 6 la gospodării cetățenești și o intervenție la stația de sortare a deșeurilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.