Bombă de aruncător, descoperită în Reșița

Joi, 23 Februarie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Bomba de aruncator  descoperita in Resita | imaginea 1 Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a intervenit joi, 16 februarie a.c., pentru asanarea unei bombe aruncător calibrul 120mm.

Muniția a fost descoperită pe raza municipiului Reșița, pe timpul executării lucrărilor de infrastructură și a fost cercetată, identificată, ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, în vederea distrugerii ei ulterioare.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente cu urmări negative, în cazul descoperirii unor elemente de muniţie neexplodată, anunţaţi imediat evenimentul, telefonând la numărul unic pentru apeluri de urgenţă – 112 şi respectaţi cu stricteţe următoarele reguli: nu le atingeţi, nu le loviţi şi nu le mişcaţi; nu le introduceţi în foc; nu le tăiaţi; nu le folosiţi pentru improvizarea diferitelor unelte sau ornamente; nu lăsaţi copiii să le folosească pentru joacă.

În continuare, pompierii militari cărăşeni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea de ajutor persoanelor aflate în dificultate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.