Incendii și accidente rutiere

Joi, 16 Februarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Incendii si accidente rutiere | imaginea 1 În interval de trei zile, 10 - 12 februarie a.c., la nivel județean, pompierii militari teleormăneni au gestionat 80 de situații de urgență.

Dintre acestea, 73 de intervenții au fost ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, 4 incendii (trei izbucnite la locuințele unor cetățeni din Zâmbreasca, Traian și Fântânele și unul la vegetație uscată).

Au mai fost gestionate 2 evenimente rutiere cu victime, produse pe raza municipiilor Alexandria și Roșiorii de Vede și o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.