Incendiu de amploare la o casă din Zalău

Joi, 16 Februarie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu de amploare la o casa din Zalau | imaginea 1 La sfârșit de săptămână, pompierii au acționat la 43 de intervenții în situații de urgență înregistrate la nivelul județului Sălaj, care au constat în intervenția pentru stingerea unor incendii, acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD, și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu de amploare izbucnit duminică, 12 februarie a.c., în jurul prânzului, la anexa și acoperișul unei case din Zalău. 14 pompieri cu patru autospeciale au luptat ca flăcările să nu se extindă și la celelalte imobile.

Pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei case de pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău. Ajunși rapid la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la anexă și la acoperișul locuinței, existând pericolul ca flăcările să se extindă și la imobilele vecine.

După mai multe ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat fiind astfel împiedicat să se extindă. Cauza probabilă de incendiu a fost jarul sau scânteia căzute din centrală, în apropierea unor materiale combustibile.

Au ars anexa gospodărească în totalitate, acoperișul unei locuințe secundare pe aproximativ 70%, centrala termică, unelte, alte bunuri depozitate și au decedat 80 de păsări (porumbei). Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.