Incendiu uriaș la un ansamblu de depozite din Târgu Mureș

Joi, 02 Februarie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu urias la un ansamblu de depozite din Targu Mures | imaginea 1 Duminică, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, un apel primit prin Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgență 112 anunța izbucnirea unui incendiu la un ansamblu de depozite din Municipiul Târgu Mureș.

La fața locului au fost operaționalizate de urgență 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțimi, precum și două ambulanțe SMURD, cu un efectiv de peste 70 de pompieri militari.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață de 1500 mp, fiind afectate mai multe încăperi cu destinații diverse, printre care și un depozit de îngrășăminte care a reprezentat un pericol pentru populația și pentru forțele ce au acționat la fața locului.

Din fericire, nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale. Acțiunea promptă a pompierilor a făcut posibilă evitarea unei tragedii!

Se adresează mulțumiri forțelor și personalului din cadrul ISU SIBIU, ISU Bistrița-Năsăud, ISU Cluj, ISU Harghita, SVSU Acățari și Ceuașu de Câmpie, reprezentanților Gărzii de Mediu Mureș, echipelor de intervenție ale distribuitorilor de utilități.

Și tuturor forțelor de ordine și siguranță publică, care au sprijinit cot la cot cu pompierii mureșeni, finalizarea în condiții optime și în siguranță a acestei intervenții de amploare! Mulțumiri de asemenea cetățenilor pentru respectarea indicațiilor și măsurilor de protecție transmise de autorități prin intermediul sistemului RO-Alert!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.