Misiune emoționantă de salvare a unei cățelușe

Joi, 09 Februarie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Misiune emotionanta de salvare a unei cateluse | imaginea 1 Luni după-amiază, 6 februarie a.c., o vârstnică din localitatea Valea Bună, comuna Voloiac, a solicitat sprijinul salvatorilor mehedințeni, după ce patrupedul acesteia a căzut într-o fântână.

Cățelușa a vrut să profite la maxim de razele soarelui și a ales să urce pe capacul unei fântâni.

Aflându-se într-o stare avansată de uzură, capacul a cedat sub greutatea necuvântătoarei și aceasta a căzut în fântâna adâncă de circa 13 metri.

Stăpâna a văzut-o la timp și a încercat să o salveze aruncându-i o scară de aluminiu, care a ajutat-o să se mențină în viață până la sosirea pompierilor, apa având o adâncime de circa trei metri.

Salvatorii au acționat cu cordițe de salvare și, în cel mai scurt timp, au reușit să extragă cățelușa în siguranță.

Îmbrățișarea puternică și bucuria de pe chipul bătrânei au transmis emoție în rândul salvatorilor, care au conștientizat încă o dată importanța atașamentului.

Deși pentru unii necuvântătoarele sunt simple animale, pentru alții reprezintă un prieten, un confident, un medicament…, iar pentru pompieri suflete ce trebuie salvate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.