Respect, Plutonier adjutant-șef Petrariu Ioan!

Luni, 20 Februarie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Plutonier adjutant sef Petrariu Ioan | imaginea 1 𝘖 𝘧𝘦𝘮𝘦𝘪𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘛𝘳𝘪𝘧𝘦𝘴̦𝘵𝘪 𝘷𝘢 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘴𝘦 𝘪̂𝘯𝘵𝘰𝘢𝘳𝘤𝘢̆ 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢̆ 𝘥𝘶𝘱𝘢̆ 𝘤𝘦 𝘷𝘢 𝘧𝘪 𝘦𝘹𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘵𝘢̆ 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭.

Experiența, pregătirea și empatia sunt cuvinte ce definesc meseria de pompier. Așa se explică și atitudinea pompierului nemțean care nu a trecut nepăsător pe lângă o casă din vecinătate de unde se simțea miros intens de fum. Casa aparține unei femei care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din coșul de fum ieșea flăcără, iar casa era inundată cu fum din cauza sobei. Cu permisiunea rudelor, salvatorul a intrat în locuință și a făcut tot posibilul să evite producerea unui incendiu care o putea lăsa pe femeia de 80 de ani fără casă.

Felicitări, Plt. adj.-șef Petrariu Ioan, pentru dragostea față de semeni! Ioan este pompier de 17 ani și, alături de colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, este mereu la datorie pentru a interveni în sprijinul comunității.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.