Căței prinși între două ziduri

Vineri, 24 Martie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Catei prinsi intre doua ziduri | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Carei a fost solicitat să intervină la salvarea a două necuvântătoare, care în joaca lor nevinovată au rămas captive între 2 ziduri ale unei construcții private.

Agitați, cățeii lătrau fără oprire, dar echipa de pompieri ajunsă la locul intervenției a acționat prompt și organizat pentru a nu le prelungi agonia. Mâna întinsă de către salvatori a fost de această dată un lasou, achiziționat de curând pentru a completa tehnica de primă intervenție.

Cu multă îndemânare și grijă, pompierii au ajutat necuvântătoarele să părăsească acel spațiu claustrofob și periculos pentru viața lor. Alături de proprietar, cățelușii și-au reluat joaca, teferi și nevătămați!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.