Lebăda salvată de pompierii giurgiuveni s-a întors în mediul ei natural

Luni, 13 Martie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Lebada salvata de pompierii giurgiuveni s a intors in mediul ei natural | imaginea 1 Cu grijă și iubire, orice obstacol poate fi depășit!

Știm că foarte mulți dintre dumneavoastră ați urmărit cazul lebedei salvate de pompieri la sfârșitul săptămânii, iar miercuri, 8 martie a.c., salvatorii giurgiuveni au venit cu vești bune!

După câteva zile de tratament în cabinetul unui medic veterinar din localitatea Frătești, lebăda a prins puteri, iar aripa i s-a vindecat. Și iată că a venit momentul să se întoarcă în mediul natural.

După-amiază, salvatorii săi, alături de un medic din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au dus-o pe malul Canalului Plantelor.

Lebăda s-a apropiat imediat de apă și a plecat în căutarea altor păsări, sub privirea celor care au ajutat-o atunci când a avut cea mai mare nevoie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.