Cățelușa a rămas înțepenită în gardul metalic

Duminică, 30 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Catelusa a ramas intepenita in gardul metalic | imaginea 1 Cunoscută în lumea cățeilor din Valea Jiului drept Geta Hoțomana, simpatica și prietenă a salvatorilor pentru totdeauna a avut o experiență care a pus pe jar un întreg cartier și deopotrivă pompierii…

În fapt, povestea vieții acestui patruped ar fi trecut neobservată dacă duminică, 23 aprilie a.c., pe când făcea ceea ce face zi de zi, adică fură mâncarea câinilor care trăiesc în curțile unui cartier din Vulcan, soarta nu i-ar fi jucat o festă și Geta Hoțomana nu ar rămas înțepenită în gardul metalic prin care tocmai își strecurase cu abilitate capul.

Ce mai vaiete, ce mai schelălăituri, de parcă ea ar fi fost victima…Norocul ei a făcut ca o doamnă, mare iubitoare de animale, să sune la 112, pentru a cere ajutorul pompierilor. Un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Petroșani s-a deplasat la locul cu pricina, salvând numaidecât cățelușa.

Odată eliberată, ca orice vedetă care se respectă, hoțomana a acceptat să facă o fotografie cu unul dintre salvatori, atât în semn de recunoștință, cât și pentru a se putea lăuda tuturor cățeilor, că ea, Geta Hoțomana, a fost salvată de către pompieri, taman de Sfântul Gheorghe, în primăvara anului 2023…

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.