Incendii, accident rutier, misiune pirotehnică și alte intervenții în sprijinul comunităților

Vineri, 14 Aprilie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendii  accident rutier  misiune pirotehnica si alte interventii in sprijinul comunitatilor | imaginea 1 La sfârșit de săptămână, 07 - 09 aprilie a.c., în care s-au sărbătorit Floriile de către credincioșii ortodocși, iar cei catolici au aprins în casele lor lumina Învierii, peste 150 de pompieri mureșeni s-au aflat, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

Din data de 7 aprilie a.c, până în dimineața zilei de 10 aprilie, în zona de competență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „HOREA” al județului Mureș a fost înregistrat un număr de 186 situații de urgență.

Astfel au fost gestionate: 3 incendii; un accident rutier; o misiune pirotehnică; 2 intervenții de îndepărtare a efectelor fenomenelor meteo periculoase, precum și 7 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocarea/salvarea de persoane etc. Totodată, echipajele SMURD au răspuns celor 172 de solicitări primite din partea cetățenilor, 166 de persoane fiind asistate medical.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.