Incendiu limitat de un pompier în timpul liber - Respect, Cpt. Bogdan Bădin!

Duminică, 30 Aprilie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Incendiu limitat de un pompier in timpul liber   Respect  Cpt  Bogdan Badin | imaginea 1 Datorită simțului civic al unui pompier aflat în timpul liber, pagubele materiale au fost reduse în urma unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Căpitan Bogdan Bădin se afla în trafic, îndreptându-se către casă, când a observat că de sub capota unui autoturism aflat în fața sa au început să iasă flăcări. Imediat, acesta a oprit la o distanță de siguranță, pe cea de a doua bandă de circulație, pentru a opri traficul rutier.

După ce s-a asigurat că ocupanții autoturismului, o familie formată din părinți și un copil, în vârstă de circa trei ani, s-au evacuat și sunt în siguranță, pompierul s-a îndreptat către o instituție din imediata apropiere.

Bogdan este specialist în cadrul Inspecție de Prevenire și știa că instituția dispune de mijloace de primă intervenție. Sprijinit de câțiva polițiști locali, a acționat cu ajutorul stingătoarelor, limitând extinderea incendiului până la sosirea pompierilor profesioniști.

Bogdan este tatăl unei fetițe în vârstă de cinci ani și își desfășoară activitatea în cadrul ISU Mehedinți de peste 16 ani. Reprezentanții ISU Mehedinți îl felicită pe colegul lor pentru implicare și îi mulțumesc că, de fiecare dată când are ocazia, nu ezită să ofere ajutor. Totodată, le mulțumesc și colegilor polițiști din cadrul Poliției Locale pentru sprijin și operativitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.