Intervenție în ajutorul unei tinere din Germania

Marți, 11 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie in ajutorul unei tinere din Germania | imaginea 1 O tânără din Germania a trecut prin momente dificile, sâmbătă după-amiază, 8 aprilie a.c.

Aflată la volanul unei autorulote, la un moment dat, femeia a simțit miros de gaz și a oprit în parcarea centrelor comeciale de la intrarea în municipiul Giurgiu. Aceasta și-a dat seama că ar putea fi de la una dintre cele două butelii pe care le avea și a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor. Cel mai probabil scăpările de gaz proveneau de la racordul de fixare a buteliilor, din interiorul rulotei.

Cele două butelii au fost deconectate, iar persoana în cauză și-a putut continua călătoria spre capitală, în siguranță.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.