Proiectile explozive, distruse în poligonul militar

Marți, 04 Aprilie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Proiectile explozive  distruse in poligonul militar | imaginea 1 Două proiectile explozive, calibru 75 mm, au fost distruse prin explozie controlată, miercuri, 29 martie a.c., în poligonul militar de la Copălău. Operațiunea a fost executată de echipa de pirotehnicieni a ISU Botoșani.

Muniția a fost descoperită pe raza localităților Buda și Ipotești, în această lună. Se adresează mulțumiri Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani pentru asigurarea măsurilor de siguranţă.

‼️Informare preventivă‼️Dacă se întâmplă să găsiți obiecte metalice cilindrice sau de altă formă ce seamănă cu elemente de muniţie neexplodată, trebuie să respectați următoarele reguli:

✅ să nu le mișcați de pe locurile pe care se află; ✅ să nu le desfaceți şi să nu le predați operatorilor economici;

✅ să nu le introduceți în clădiri, încăperi sau locuinţe; ✅ să nu le folosiți pentru improvizarea diferitelor scule sau ornamente;

✅ să nu le loviți, să nu le tăiați şi să nu le demontați; ✅ să nu folosiți focul deschis în apropierea acestora.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.