Salvator și în concediu - Respect, Plutonier adjutant Ștefan Gărgăianu!

Duminică, 30 Aprilie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Salvator si in concediu   Respect  Plutonier adjutant Stefan Gargaianu | imaginea 1 Luni după-amiază, 24 aprilie a.c., Plt. adj. Ștefan Gărgăianu din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas, aflat în concediu cu familia, a intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Posada, pe Valea Prahovei.

În timp ce conducea, a observat în faţa lui mai multe autoturisme oprite din cauza unui accident rutier. A coborât din mașină de îndată și s-a îndreptat către persoana aflată într-una una dintre cele două autoturisme implicate, care părea a fi încarcerată.

S-a asigurat că martorii au sunat la 112 și, împreună cu un salvamontist, a montat victimei gulerul cervical, i-a curățat și i-a pansat o plagă deschisă la arcada dreaptă. Ulterior, a observat că victima avea și ambele membre inferioare fracturate, fiind încarcerată cu picioarele prinse sub bordul mașinii.

Constant a vorbit cu ea şi a calmat-o, spunându-i că imediat vor sosi ajutoarele. Când au sosit colegii de la ISU Prahova, Ștefan i-a ajutat să extragă urgent victima din mașină cu ajutorul tărgii lopată și, ulterior, au predat-o colegilor de la SAJ Prahova.

Salvator si in concediu   Respect  Plutonier adjutant Stefan Gargaianu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.