Incendii, accidente rutiere și alte situații de urgență

Sâmbătă, 27 Mai 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Incendii  accidente rutiere si alte situatii de urgenta | imaginea 1 În perioada 19-21 mai a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 163 misiuni. Echipajele SMURD au intervenit în 121 situații pentru acordarea primului ajutor medical.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a 6 accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, soldate cu 5 victime. Din păcate, 2 dintre acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Pompierii militari constănțeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 14 incendii. Nu s-au înregistrat victime, ci pagube materiale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină și în alte 31 situații, precum asigurare măsuri PSI la aterizare/decolare elicopter SMURD, deblocări de ușă, salvări animale captive în medii ostile vieții.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.