Respect, Sergent major Habic Denis și Sergent major Ungureanu Teodor!

Vineri, 12 Mai 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Sergent major Habic Denis si Sergent major Ungureanu Teodor | imaginea 1 𝗗𝗼𝗶 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗽𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗗𝗲𝘁𝗮𝘀̦𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗣𝗶𝗮𝘁𝗿𝗮 𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁̦ 𝗮𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗮𝗰𝗰𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀 𝗶̂𝗻 𝗮𝗹𝘁 𝗿𝗮𝗶𝗼𝗻 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗲.

Cei doi pompieri, Denis și Teo, se deplasau către Agigea la un curs de specializare, iar accidentul rutier s-a produs în localitatea Răcăciuni din județul Bacău. Denis a oprit mașina și împreună cu Teo s-a îndreptat către mașina ce se răsturnase în fața lor. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care era conștient și cooperant.

După evaluarea situației, Teo a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul și a solicita sprijin. În timp ce Denis a ajutat conducătorul auto să iasă din autoturism în condiții de siguranță, Teo a deconectat bornele bateriei pentru a preîntâmpina apariția unui incendiu. Imediat, au sosit echipajele de intervenție de la poliție și pompieri, iar bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD.

Sg. maj. Habic Denis și Sg. maj. Ungureanu Teodor sunt doi tineri pompieri care-și desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului Piatra Neamț din februarie 2022, de cand au absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești.

Atitudinea celor doi tineri este una firească ce trebuie adoptată de fiecare dintre noi, atunci când suntem martori la un eveniment ce pune în pericol siguranța unei persoane. Se adresează felicitări dragilor colegi pentru dăruire și implicare!

Respect  Sergent major Habic Denis si Sergent major Ungureanu Teodor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.