Au salvat un lan de grâu cuprins de flăcări!

Joi, 13 Iulie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Au salvat un lan de grau cuprins de flacari | imaginea 1 O intervenție rapidă a pompierilor și responsabilitatea unei persoane au salvat un lan de grâu cuprins de flăcări!

Luni, 10 iulie a.c., în jurul orei 13:00, un incendiu a izbucnit într-un lan de grâu pe raza localității Măgura cu Liliac. Sursa focului a fost identificată ca fiind scânteile mecanice generate de un utilaj de recoltat.

Situația de urgență a fost gestionată prompt și cu succes datorită intervenției coordonate a pompierilor militari din Detașamentul Roșiorii de Vede și sprijinului necondiționat acordat de către un cetățean din zonă. Până la sosirea pompierilor, persoana în cauză, care se afla în apropiere cu un tractor echipat cu plug, a intervenit imediat pentru a limita extinderea incendiului.

Prin realizarea unor fâșii arate în jurul focului, acesta a reușit să localizeze și să controleze flăcările pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați. Eforturile sale au facilitat intervenția ulterioară a pompierilor, care au reușit să stingă cu succes incendiul în limitele respective.

Efortul și implicarea acestui om în lupta împotriva incendiului au fost remarcabile și merită recunoaștere. Curajul său de a interveni într-o situație periculoasă și responsabilitatea civică de care a dat dovadă sunt exemple pentru semeni.

Pompierii teleormăneni își exprimă gratitudinea și îi adresează sincere felicitări pentru acțiunile sale de salvare! Astfel de gesturi demonstrează importanța implicării active a fiecărui membru al comunității în protejarea vieților și bunurilor celorlalți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.