Felicitări, Mircea, Cosmin, Arthur, Sorin și Alexandru!

Marți, 18 Iulie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Felicitari  Mircea  Cosmin  Arthur  Sorin si Alexandru | imaginea 1 Nu e capra cu trei iezi, e Olguța și are doar un iezișor, care datorită pompierilor hunedoreni, tare s-a mai bucurat să-și vadă mama teafară, întorcându-se la turmă, după o peripeție care putea să o coste viața.

Cum s-a petrecut totul? Ei bine, vineri, 14 iulie a.c., pe când Olguța încerca să-și învețe iedul cum se execută salturile spectaculoase, nu a observat puțul acoperit doar cu niște crengi, de la marginea unei gospodării din satul Crișan și într-o clipită a dispărut în fântâna care părea fără fund.

Ce a urmat, vă imaginați… Atât iedul cât si Olguța au început să țipe unul după altul și după ajutor, până ce sătenii au realizat că ceva grav s-a întâmplat. Când au văzut care era situația și că nu aveau cum să rezolve problema, au sunat la 112, pentru a cere sprijinul salvatorilor.

În scurt timp, colegii de la Secția de Pompieri Brad au ajuns la locul unde se întâmplase necazul, unul dintre ei a coborât în fântâna adâncă de circa 6 metri, în câteva minute Olguța a fost scoasă la suprafață, nevătămată, și viața tuturor și-a continuat cursul firesc. Felicitări, Mircea, Cosmin, Arthur, Sorin și Alexandru! Fiecare suflet salvat le aduce cinste și prețuire!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.