ISU Brașov, alături de Serviciul Salvamont, salvare la înălțime

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

ISU Brasov  alaturi de Serviciul Salvamont  salvare la inaltime | imaginea 1 Luni, 26 iunie a.c., în jurul prânzului, pompierii brașoveni au fost anunțați că s-a produs o defecţiune tehnică la telescaunul de la Bunloc din municipiul Săcele, 35 de persoane rămânând blocate la înălțime.

Defecțiunea s-a produs din cauza acționarii accidentale a butonului de urgență de către una din persoanele situate în telescaun. La fața locului au intervenit 27 de angajați ai Serviciului Salvamont și 3 pompieri alpiniști din cadrul ISU Brașov.

De asemenea, la locul intervenției s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de intervenție și un echipaj al jandarmeriei montane. După coborârea în siguranţă a 12 persoane de către personalul Salvamont și alpiniștii ISU Brașov, telescaunul a fost repus în funcțiune.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.