Incendiu devastator în interiorul unei hale

Luni, 24 Iulie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu devastator in interiorul unei hale | imaginea 1 Joi dimineață, 20 iulie a.c., un apel primit în Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgență 112 semnala izbucnirea unui incendiu în interiorul unei hale cu destinație de depozitare din localitatea Ungheni.

50 de pompieri militari din cadrul tuturor subunităților de intervenție ale ISU Mureș, 20 de autospeciale de intervenție și 3 echipaje de stingere venite în sprijin din județele limitrofe au luptat mai bine de 10 ore cu flăcările care au cuprins hala pe o suprafață de 1200 mp.

Capacitatea de lucru sub presiune, camaraderia, spiritul de echipă și abilitățile de coordonare a celor cu atribuții în acest sens au dus la îndepărtarea oricărui pericol și la îndeplinirea acestei misiuni cu succes, fără incidente sau pierderi de vieți omenești.

Cât despre efort, despre pasiunea pentru meseria de pompier și dedicarea cu care își îndeplinesc atribuțiile de serviciu, imaginile vorbesc de la sine.

Se adresează mulțumiri pe această cale ISU SIBIU, ISU Cluj și ISU Bistrița-Năsăud pentru sprijinul și disponibilitatea pe care le acordă fără dar și poate de fiecare dată, dar și @compania.aquaserv, precum și tuturor operatorilor economici care au permis alimentarea autospecialelor cu apă, reprezentând un real suport pe parcursul acestei intervenții de amploare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.