Incendiu la un depozit de furaje

Luni, 24 Iulie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu la un depozit de furaje | imaginea 1 Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au intervenit pentru a stinge un incendiu la un depozit de furaje în localitatea Albești.

Alarma a fost dată de un localnic, iar la fața locului s-au deplasat imediat un echipaj de intervenție de la Garda de Intervenție Trușești cu o autospecială de stingere, dar și membrii serviciului voluntar din comună.

Pompierii au constatat că ardea un depozit de furaje, iar flăcările se extinseseră și la o anexă. Concomitent cu acțiunea de stingere, salvatorii au acționat și pentru limitarea extinderii acestora la o casa de locuit din imediata apropiere.

Au ars aproximativ 60 de tone de furaje și o bucătărie de vară, iar incendiul a fost localizat și s-a lucrat pentru lichidarea tuturor focarelor. ISU Botoșani recomandă respectarea câtorva reguli pentru depozitarea furajelor:

  • furajele trebuie depozitate la distanță de siguranță față de locuințele proprii sau ale vecinilor;
  • evitați depozitarea furajelor pe căile de acces sau în apropierea acestora și sub rețelele de transport a energiei electrice;
  • interzicerea accesului și jocului copiilor în cadrul depozitelor de furaje sau în apropierea acestora;
  • interzicerea fumatului sau a focului deschis în apropierea furajelor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.