Pompierii giurgiuveni în misiune în Grecia

Joi, 24 August 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pompierii giurgiuveni in misiune in Grecia | imaginea 1 Grecia are din nou nevoie de ajutor! Și pentru că solidaritatea depășește orice barieră, pompierii giurgiuveni, alături de salvatori din mai multe județe, îi vor sprijini pe omologii lor eleni, în lupta cu incendiile de pădure.

Plt. adj.-șef Trăsnea Mihai, plt. Prioteasa Marian, plt. Bratu Mihai și sg. maj. Marin Cosmin din cadrul Detașamentelor de Pompieri Giurgiu și Boltintin Deal fac parte din modulul specializat de stins incendii de pădure, aceștia efectuând deplasarea cu o autospecială de stingere ce are capacitatea de 10.000 de litri de apă.

Alături de ceilalți colegi, ei vor desfășura misiuni de localizare și stingere a incendiilor care pun în pericol viața comunităților și bunurile acestora, în Alexandroupolis - Feres. În funcție de complexitatea situației operative, misiunea salvatorilor va dura între 4 - 10 zile.

Știm că va fi una dificilă, care implică riscuri, însă cu siguranță aceștia vor trece cu bine peste toate obstacolele, având în vedere faptul că sunt foarte bine pregătiți pentru astfel de intervenții. Succes, tuturor! Să vă întoarceți cu bine acasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.