Respect, Plutonier Eduard-Ionel!

Vineri, 04 August 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier Eduard Ionel | imaginea 1 Eduard, împreună cu un prieten, se aflau marți după-amiază, 1 august a.c., cu mașina la service, când un zgomot puternic le-a atras atenția.

Chiar în fața service-ului avusese loc un accident rutier între două autovehicule. În acel moment a scos telefonul și a apelat serviciul de urgență 112 spunând ce s-a întâmplat, apoi i-a întins telefonul prietenului său pentru a da mai multe detalii și el s-a grăbit spre locul evenimentului.

Pentru că șoferul uneia dintre mașini a ieșit singur, Eduard s-a îndreptat către cealaltă mașină pentru a evalua starea conducătorului auto. Deoarece portiera de pe partea șoferului nu se deschidea, a intrat în mașină prin partea dreaptă și a observat că la volan era o persoană în stare de inconștiență.

Pompierul a susținut capul victimei și a încercat să comunice cu aceasta, iar în scurt timp victima a devenit conștientă și a început să reacționeze. El a continuat să-i susțină capul până a fost extrasă din autoturism și predată echipajului de prim ajutor.

Deși poate părea un gest banal, de fapt astfel de gesturi fac să conteze! El este plutonier Eduard-Ionel, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.